Kundreferenser

Läs vad mina kunder har att säga

Lars Lundin

CEO, Holmen Paper

"Urban, tack för ditt engagemang och iver att dela med dig av dina erfarenheter och mycket kloka insikter. Att du sedan på ett klokt sätt utmanar oss och våra BIAS är världsklass. En självklarhet för oss att ännu starkare jobba in mångfald och inkludering som en naturlig del av vår strategi. Vi ser det som en "förstärkare" att nå våra högt satta mål. Tack!"

Susanne Waleij

HR-, IT- & Kommunikationschef / Balticgruppen

"Ett ledarskap som innehåller mångfald och inkludering samt att gå från att VETA till att GÖRA - det är det som gör skillnad! Tack Urban, för ditt engagemang och för att du gav oss förutsättningar och verktyg att jobba vidare med dessa viktiga frågor."

Marie Fall

Diversity & Inclusion Manager / Västtrafik

"Vi har haft förmånen att få ha Urban som föreläsare vid två tillfällen. Det har varit mycket uppskattat bland våra medarbetare att få ta del av Urbans kunskap och det har inspirerat oss att ta nya steg inom inkludering och mångfald."

Kristina Lundin Medved

VD / PS Partner Malmö

"Urban inspirerar och utmanar genom sina utbildningar och workshops i mångfald och inkluderande ledarskap. Med sin närvaro och brinnande engagemang för att göra skillnad, berör han sin publik."

Jonas Hammarberg

Föreläsare, författare till Get Digital or die trying samt Apparnas Planet / Awesome Group

"För dig som inte känner Urban; ta tillfället och ställ dig tidigt i kön, för den kommer bli lång med tanke på ämnets vikt och Urbans eftertraktade kompetens..."

Liam Minehane

CEO PQMS Training

"Tack Urban för din fantastiska presentation. Eventet var mycket tankeväckande och det ledde till mycket livliga och intressanta diskussioner. Vi är fast beslutna att fortsätta att förändra attityder och tankesätt där det behövs inom våra organisationer. Ditt arbete kommer att fortsätta drivas av oss alla."